Optisilmä – Oulu

Ampujanlasit vahvuuksilla

Tule silmätarkastukseen ja tutustumaan laadukkaisiin ampujanlaseihin vahvuuksilla! Olemme ylpeitä edustamastamme valikoimasta, johon kuuluvat muun muassa arvostetut Champion, Pilla ja Knobloch -merkit.

Lasit ampujille ja metsästäjille

Ampujanlasit ovat erityisesti ammunnan tarpeisiin suunniteltuja silmälaseja, jotka tarjoavat useita etuja ampujille ja metsästäjille. Näiden lasien tarkoituksena on parantaa näkökykyä ja suorituskykyä ammunnan aikana sekä tarjota suojaa silmille.

Ampujanlaseissa on usein erikoispinnoitteita, jotka vähentävät heijastuksia ja hajavaloa, mikä parantaa kontrastia ja selkeyttä näkökentässä. Lisäksi ne voivat tarjota erilaisia värifilttereitä, jotka auttavat havaitsemaan kohteet paremmin erilaisissa valaistusolosuhteissa, kuten hämärässä tai kirkkaassa auringonvalossa.

Yksi tärkeä ominaisuus ampumaurheilun lasissa on säädettävä diopterin korjaus, joka mahdollistaa tarkan säädön kullekin ampujalle optimaalisen näkökyvyn saavuttamiseksi.

Lisäksi ampujanlasit ovat muotoiltuja siten, että ne sopivat hyvin matalan tai korkean ampuma-asennon kanssa, tarjoten maksimaalisen mukavuuden ja näkyvyyden ammuntaan.

Optikon täydellinen näöntutkimus

Meidän ampujien ja metsästäjien näöntutkimuksemme koostuu kahdesta vaiheesta, jotka varmistavat parhaan lopputuloksen.

  1. Ensin suoritetaan perusteellinen näöntutkimus ja tutustutaan erilaisiin tuotteisiin. Edustamme mm. Champion, Pilla ja Knobloch -merkkejä.
  2. Toisessa vaiheessa asiakas saapuu liikkeeseen omien aseidensa kanssa (liikkeen ollessa suljettuna muilta asiakkailta) lopullista tarkastusta ja viimeistelyä varten.